Gebruikersdag

Jaarlijks organiseert Stichting ECH een gebruikersdag voor alle gebruikers van, en geïnteresseerden in ECH. Het betreft daarbij zowel de notarieel medewerkers als medewerkers van de hypothecair financiers. Ook de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) en de notariële softwareleveranciers met ECH-integratie zijn op deze dag van harte welkom.

Gebruikersdag2016

Tijdens de gebruikersdag deelt ECH informatie over de actuele ontwikkelingen (facts & figures, projecten en nieuw aan te sluiten partijen). Vaak worden er sprekers uitgenodigd die vertellen over de ontwikkelingen die gerelateerd zijn aan ECH dan wel de hypotheekmarkt. Uiteraard is er ook een interactief gedeelte waarbij gediscussieerd kan worden over de werking van ECH, mogelijke verbeteringen aan het systeem en de samenwerking met alle betrokken partijen. Mocht uit de gebruikersdag blijken dat er behoefte is om bepaalde onderwerpen meer in detail te bespreken dan kunnen deze worden aangedragen voor de Gebruikersraad.

De eerstvolgende gebruikersdag vindt plaats op donderdagmiddag 26 september 2019 op een locatie midden in het land (inloop vanaf 13:00 uur). Het thema van deze middag zal zijn ‘Dialoog in de hypotheekketen’.

Dit jaar hebben we opnieuw gekozen voor Landgoed Groot Kievitsdal aan de Hilversumsestraatweg 19 te Baarn. Een mooie locatie, centraal gelegen en toch midden in het groen. Het programma wordt zo spoedig mogelijk gedeeld via onze nieuwsbrief, website en social media.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is mogelijk via onderstaand aanmeldformulier. Schroom daarbij vooral niet om onderwerpen aan te dragen.

AanmeldFORMULIER

Naam en achternaam (verplicht)

Organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Aantal deelnemers

Opmerkingen en namen aanvullende deelnemers

Programma

Van Tot Actie
13.00 13.30 Inloop
13.30 14.00 Welkom & updates ECH
14:00 15.00 ECH bankenmarkt
15.00 15.15 Pauze
15.15 16.00 (vervolg) ECH Bankenmarkt
16.00 16.15 Afsluiting
16.15 17.00 Borrel