ECH

Voor hypothecair financiers

Alle informatie voor
hypothecair financiers

Je zet ECH in voor het goed regelen van processen rondom het royeren en passeren van hypotheken. ECH levert een kwalitatief communicatiemiddel voor banken en notariskantoren en maakt daarbij gebruik van de standaarden die met elkaar zijn afgesproken. Dit doen we niet: een backoffice bieden waar fysieke hypotheekdossiers worden uitgewerkt. Zie ECH als hét toonaangevende Nederlandse platform dat dient als digitale brievenbus voor het uitwisselen van alle gegevens tussen notarissen en banken.

0 %

van de Nederlandse notarissen is aangesloten bij ECH.

Veilig & betrouwbaar

ECH geldt als dé digitale brievenbus voor de communicatie tussen notarissen en hypothecair financiers.

Het ECH-systeem ontvangt berichten met daarin privacygevoelige informatie. Al deze berichten worden (tijdelijk) bewaard in de database van de stichting. De ECH applicatie draait op het notariële Platform Elektronische Communicatie (PEC) van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie. Uiteraard voldoet dit platform volledig aan de eisen die de Europese privacywet GDPR  stelt.

Vragen? Neem contact met ons op.

Zaakinhoudelijke vragen over een dossier? Neem contact op met de betrokken notaris.Technische vragen over de werking van het systeem? Neem contact op met de functioneel beheerder van je bank. Aansluiten bij ECH of overige vragen? Neem contact op met de servicedesk ECH.

Softwareleveranciers

Wij werken graag
samen met deze partijen

Het passeren (vestigen) en aflossen (royeren) van een hypotheek verloopt in één keer juist, eenvoudig én razendsnel dankzij de integratie met alle soorten softwarepakketten van onderstaande partijen waar we graag mee samenwerken. Deze softwareleveranciers bieden een standaardoplossing voor communicatie met ECH en dat vergemakkelijkt het proces van aansluiting. Bovendien certificeren wij de maatwerkimplementatie bij de desbetreffende bank, verzekeraar of serviceorganisatie.

info@topicus.nl
0570 662 662
info@ohpen.com
020 72 21 000