ECH

Vragen?

Neem contact op

Om snel geholpen te worden en een goed antwoord op je specifieke vraag te krijgen is het belangrijk dat je contact opneemt met de juiste partij. Onderstaand vind je alle benodigde informatie.

Contact met één van de aangesloten partijen

Voor notarissen

Neem contact op met de betrokken hypothecair financier. 

De contactgegevens zijn opgenomen in de ECH-zaak. Daarnaast zijn de contactgegevens gepubliceerd op de informatiepagina van de betreffende financier (te bereiken via ‘voor notarissen’).

Neem contact op met de servicedesk van je softwareleverancier.     

Neem contact op met de servicedesk ECH via info@ech.nl of bel via 070 330 7135.

Voor hypothecair financiers

Neem contact op met de betrokken notaris.

Neem contact op met de functioneel beheerder van jouw organisatie.

Neem contact op met het secretariaat via info@ech.nl of bel via 070 3307111.

Neem contact op met de servicedesk ECH via info@ech.nl of bel met de servicedesk via 070 3307135.

Blijf op de hoogte

Stichting ECH verspreidt iedere maand een nieuwsbrief om stakeholders en relaties te informeren over het reilen en zeilen van ECH. Naast onze ECH website en LinkedIn bedrijfspagina vormt dit een aanvullend middel om iedere betrokkene te bereiken.

ECH is een keteninitiatief, voor én door hypothecair financiers en notarissen, waarbij ook softwareleveranciers en servicers samenwerken om de keten verder te optimaliseren. Vanuit die ketengedachte vinden we het belangrijk om onze stakeholders beter te informeren.

Benieuwd naar de ontwikkelingen bij Stichting ECH, meld je aan door onderstaand formulier in te vullen en blijf op de hoogte!