ECH

ECH bankenmarkt 2021

Jaarlijkse organiseert ECH een Gebruikersdag om de deelnemers vanuit het notariaat en hypothecair financiers alsmede andere betrokkenen bij elkaar te brengen. Ook dit jaar willen we een dergelijke bijeenkomst organiseren. Echter, gezien de ontwikkelingen rondom COVID-19, zijn we op zoek gegaan naar een gepast alternatief voor de fysieke Gebruikersdag. We organiseren daarom op woensdag 8 september 2021 in de middag een online bankenmarkt. Het doel van de online bankenmarkt is om de dialoog tussen het notariaat en de hypothecair financiers tot stand te laten komen. 

Bankenmarkt
In 2019 hebben we de ‘ECH bankenmarkt’ voor het eerst georganiseerd. Deze is zowel door de hypothecair financiers als door het notariaat als zeer positief ervaren. De op ECH aangesloten hypothecair financiers gaan in gesprek met een beperkte groep (kandidaat-)notarissen en/of medewerkers uit het notariaat om de wederzijdse dienstverlening te verbeteren, met als doel een optimale klantbeleving. Tijdens de vorige bankenmarkt merkten we dat het notariaat en de hypothecair financiers het erg prettig vonden om met elkaar van gedachten te kunnen wisselen. Uitwisseling van ervaringen kunnen op die manier resulteren in bijvoorbeeld procesaanpassingen.

Inschrijven en agenda
Wij ontvangen u graag digitaal via Microsoft Teams op woensdag 8 september vanaf 14.30 uur. Graag verzoeken wij u zich voor 5 september 2021 in te schrijven via onderstaand aanmeldformulier. Als u vooraf al vragen of een bespreek onderwerp heeft voor een (of meerdere) van de hypothecair financiers, dan kunt u deze in het aanmeldformulier meegegeven:

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Deel dit bericht!