ECH

Onderdeel van:

Dutch Commercial Mortgage Finance (DCMF)

Proces:

Passeren

E-mail:

Telefoon:

088-6006853

Deelnemersinfo Dutch Commercial Mortgage Finance (DCMF)

Algemene informatie/nieuwsberichten (kort)

DCMF

Welkom bij Dutch Commercial Mortgage Finance (DCMF), een nieuwe aanbieder van financieringen voor professionele beleggers in vastgoed. Wij zijn gespecialiseerd in het verstrekken van hypothecaire overbruggingsleningen voor (commercieel) vastgoed dat wordt getransformeerd naar vastgoed met een woonbestemming en verhuur hypotheken voor de zakelijke markt.

 

Notarisinstructie passeerproces  

Passeerproces

Het beheer van de hypotheken is door DCMF uitbesteed aan BCMGlobal. Voor het passeren van nieuwe hypotheken wordt er gebruik gemaakt van ECH. Nadat de lening door DCMF akkoord is gegeven, wordt de passeeropdracht door BCMGlobal via ECH aan u verzonden. Hierin zijn ook de bijbehorende notarisinstructies opgenomen.

 • BCMGlobal ontvangt de passeerdatum minimaal 3 werkdagen voor de daadwerkelijke datum van passeren.
 • De sluitnota wordt uiterlijk 2 dagen voor passeren door BCMGlobal aan u verzonden. Op het uit te keren bedrag worden, in geval er sprake
  is van een bouwdepot, de bouwdepotkosten in mindering gebracht.

   

   

 • Wij verzoeken u om BCMGlobal ná het passeren van de hypotheek binnen drie dagen de passeerbevestiging, een afschrift van de hypotheekakte met voetverklaring inclusief inschrijvingsbewijs te doen toekomen.

Toelichting

 • DCMF is onderdeel van Pontifex Bridge Financing BV.;
 • Wij kunnen de volgende documenttype ontvangen: PDF;
 • De maximale documentgrootte is 20MB.

Vragen en opmerkingen

Uw mening is belangrijk. Indien u tips, opmerkingen of verbeteringen heeft, kun u die ons laten weten via onderstaande contactgegevens.

Contact
Voor vragen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 088-6006853. U kunt ons bellen van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar beheer@dcmf.nl.

Notarisinstructie royementenproces

Aflosnota’s en royementsverzoeken kunt u opvragen door een email te sturen naar beheer@dcmf.nl