ECH

Syntrus Achmea hypotheken en Attens hypotheken moderniseren hypotheekproces en sluiten aan op ECH

Syntrus Achmea en Attens sluiten op korte termijn aan op het passeerproces van elektronische communicatie hypotheken (ECH). Vanaf 1 juli kunt u de eerste passeerinstructie via ECH verwachten.

Met het afhandelen van passeerzaken via ECH zetten Syntrus Achmea hypotheken en Attens hypotheken de volgende stap in het moderniseren van het hypotheekproces. Hugo ouwehand, director hypotheken Syntrus Achmea real estate & finance: “ECH is de logische volgende stap in het verder automatiseren van onze processen. Het is dus absoluut een mooie aanvulling op onze dienstverlening.”

Lisa huisman, directeur stichting ECH, is blij met de aansluiting: “we zijn er trots op Syntrus Achmea en Attens te mogen verwelkomen bij ECH. Het snel, efficiënt en veilig kunnen bedienen van de klant staat bij beide organisaties hoog in het vaandel. We kijken uit naar de samenwerking!”

ECH zet zich in voor een volledig digitale, eenduidige en betrouwbare samenwerking tussen het notariaat en de hypothecair financiers. Er wordt continu gewerkt aan een verbetering van de processen en het voldoen aan de europese wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid en privacy.

Meer informatie
Voor het notariaat zijn notarisinstructies opgesteld die zijn gepubliceerd op de website van ECH. Deze instructies voor Syntrus Achmea kunt u hier vinden en de instructies voor Attens hier.

Bij vragen over dit nieuwsbericht kunnen notariskantoren zich wenden tot de servicedesk van stichting ECH.

Deel dit bericht!