Bestuur

Remco van der Kuijp
R.V. van der Kuijp (Voorzitter) / Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie en Notaris

Remco van der Kuijp, sinds 2013 ben ik bestuurder bij de KNB met aandachtsgebieden digitalisering (Notariaat 2.0) en financiën. Vanuit die rol ben ik ook betrokken bij ECH. Voorop staat het verstevigen van de positie van het notariaat in de digitale vastgoedketen. ECH is daarom van belang voor de KNB.

 

G. Roggen
G.D.J. Roggen / Rabobank Service Centrum Financieren

Geert Roggen, sinds 2012 ben ik bestuurslid van ECH. Binnen Rabobank verantwoordelijk voor alle centrale verwerking van financieringsproducten en bijzonder beheer. Hiervoor ben ik bij Rabobank en ABN Amro werkzaam geweest in diverse rollen waaronder productontwikkeling hypotheken, directie lokale vestiging, betalingsverkeer en marketing.

 

B. Verberne
B. Verberne / Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

Bernadette Verberne, sinds 2013 ben ik werkzaam bij de KNB als Manager ICT en Procesoptimalisatie en ben vanuit die functie betrokken bij ECH. Mijn focus ligt op het versterken van de positie van het notariaat in de digitale wereld. Een vitaal onderdeel daarvan zijn de processen in de vastgoedketen. ECH neemt daarin een belangrijke plaats in.

 


P.J. Doornbos / Nationale Nederlanden Bank

Peter Doornbos, ik ben Programmadirecteur bij Nationale Nederlanden Bank en heb een Master in Business Informatics en heb jarenlange ervaring in verandermanagement, change & IT. Mijn expertise op het domein van digitaliseren, transformeren, agile/scrum en hypotheekprocessen zet ik in om mijn bijdrage te leveren aan het verwezenlijken van de ambities van Stichting ECH. Met mijn komst haalt Stichting ECH o.a. visie naar binnen waarmee de vrijkomende investeringsruimte op een toekomst vaste manier kan worden ingevuld.