ECH

Devoon gecertificeerd voor ECH 4.0

Stichting ECH informeert u met veel plezier over de certificering van notariële softwareleverancier Devoon op ECH 4.0.

Maykel van londen heeft reeds vele certificeringen namens ECH verricht en spreekt over een succesvol verlopen traject. Het pakket next-assyst geeft daarmee haar notariële klanten de mogelijkheid om van de nieuwe functionaliteiten binnen ECH 4.0 gebruik te maken.

“Devoon blijft innoveren en nextassyst tijdig zullen aanpassen aan bijvoorbeeld aanpassingen op het pec-platform zoals de vernieuwingen bij ECH. Want stilstand is achteruitgang en Devoon streeft om samen met hun kantoren vooruit te blijven lopen.” Aldus martin duijs van Devoon.

Doordat Devoon gecertificeerd is voor ECH 4.0 kunnen de notariskantoren die gebruik maken van nextassyst profiteren van de nieuwe mogelijkheden die ECH 4.0 biedt. Denk hierbij aan het ontvangen van de gestructureerde invulinstructie vanuit de hypothecair financier. Dit gaat het nog makkelijker maken voor notariskantoren om de hypotheekakte op te stellen. Daarnaast kan het afschrift van de akte voortaan digitaal aangeleverd worden aan maatschappijen. Hetzelfde geldt voor de notarisverklaring. Hierdoor vervalt het laatste stukje papieren proces. Ook ‘gedelegeerd’ werken behoort nu tot de mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar de nieuwe functionaliteiten en of uw softwareleverancier ook gecertificeerd gaat worden? Neem contact met het ECH-team op via functioneelbeheer@ECH.nl.

Deel dit bericht!