ECH

Onderdeel van:

Brug Financieringen

Proces:

Passeren

Telefoon:

088-4229 141

Deelnemersinfo Brug Financieringen

Algemene informatie/nieuwsberichten (kort)

Brug Financieringen

Welkom bij Brug financieringen, een nieuwe aanbieder van financieringen voor professionele beleggers in vastgoed. Wij zijn gespecialiseerd in het verstrekken van hypothecaire overbruggingsleningen voor (commercieel) vastgoed dat wordt getransformeerd naar Groen (verduurzaam) vastgoed met een woonbestemming.

Notarisinstructie passeerproces  

Passeerproces

Het beheer van de hypotheken is door Brug financieringen uitbesteed aan BCMGlobal. Voor het passeren van nieuwe hypotheken wordt er gebruik gemaakt van ECH. Nadat de lening door Brug akkoord is gegeven, wordt de passeeropdracht door BCMGlobal via ECH aan u verzonden. Hierin zijn ook de bijbehorende notarisinstructies opgenomen.

  • BCMGlobal ontvangt de passeerdatum minimaal 4 werkdagen voor de daadwerkelijke datum van passeren.
  • De sluitnota wordt uiterlijk 2 dagen voor passeren door BCMGlobal aan u verzonden.
  • Wij verzoeken u om BCMGlobal ná het passeren van de hypotheek binnen drie dagen de passeerbevestiging, een afschrift van de hypotheekakte met voetverklaring inclusief inschrijvingsbewijs te doen toekomen.

Toelichting

  • Brug financieringen is onderdeel van Tulp Group.;
  • Wij kunnen de volgende documenttype ontvangen: pdf;
  • De maximale documentgrootte is 20MB.

Vragen en opmerkingen

Uw mening is belangrijk. Indien u tips, opmerkingen of verbeteringen heeft, kun u die ons laten weten via onderstaande contactgegevens.

Contact
Voor vragen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 088-4229 141. U kunt ons bellen van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar beheer@brugfinancieringen.nl.

Royeren hypotheken

Brug Financieringen ondersteunt het royeerproces via ECH (nog) niet. Aflosnota’s en royementsverzoeken kunt u opvragen door een email te sturen naar beheer@brugfinancieringen.nl