Consultancy & functioneel beheer


M. van Londen / Functioneel beheerder en ECH-consultant

Maykel van Londen, al enige jaren betrokken bij ECH in de rol van functioneel beheerder en als ECH-consultant. In die laatste rol ben ik medeverantwoordelijk voor het accepteren en certificeren van op ECH aansluitende partijen. Dit zijn enerzijds hypothecair financiers en anderzijds notariële softwareleveranciers. Hierdoor heb ik zowel aan de bancaire als aan de notariële kant ervaring opgedaan met businessprocessen en hoe het ECH berichtenverkeer daarin optimaal kan worden geïntegreerd.

 

J. Agterberg / Business Consultant – Materiedeskundige

Johan Agterberg, sinds de beginjaren van ECH ben ik vanuit de notariële praktijk als lid van de gebruikersraad betrokken bij ECH. Inmiddels ben ik voor ECH werkzaam als Business Consultant. Onder mijn verantwoordelijkheid worden belangrijke verbeteringen in het passeerproces doorgevoerd voor ECH versie 4.0. Daarnaast begeleid ik impactanalyse’s voor hypothecair financiers die willen aansluiten op ECH. Het geeft mij veel voeldoening om te zien hoe zeer ECH bijdraagt aan meer efficiency en kwaliteit in de hypotheekketen, en ook welke kansen er op dat vlak nog zijn.

 

C. van Ginneken / Business Consultant

Casper van Ginneken, onlangs begonnen in het werkzame leven als Business Consultant. Binnen ECH focus ik me momenteel op het uitwerken van de customer journey in het bankgarantieproces, waarin ECH mogelijk een faciliterende rol gaat spelen. Daarnaast ben ik betrokken bij de SOC 2 implementatie en draag ik vanuit mijn kwantitatieve finance achtergrond vooral bij op het gebied van risicomanagement.

 

A. Verver / Business Consultant

Annemarie Verver, betrokken bij ECH in de rol van business consultant. Afgestudeerd in bedrijfskunde en changemanagement en een grote affiniteit met IT en het hypothecair proces. Ik heb in diverse projecten relevante ervaring opgedaan binnen de bancaire/hypothecaire sector waarmee ik waarde toevoeg voor ECH. Tevens ben ik betrokken bij het accepteren en certificeren van op ECH aansluitende partijen.