Casarion


Verhuurhypotheken voor professionals

De Verhuurhypotheek van Casarion is er voor kleine en middelgrote professionele marktpartijen die beleggen in woningen om die op commerciële basis te verhuren. Bij Casarion kunt u terecht voor iedere nieuwe investering in residentieel vastgoed, maar ook voor de (her)financiering van de bestaande woningenportefeuille.

Door onze innovatieve aanpak zijn we instaat om snel een oplossing op maat te bieden. De Casarion Verhuurhypotheek is een helder en transparant financieel product zonder gedoe. We houden het graag simpel.

 

Passeren nieuwe hypotheken

Wij maken gebruik van ECH voor het passeren van nieuwe hypotheken.

Wanneer de lening finaal akkoord gegeven is, versturen wij u de passeeropdracht via ECH, met daarin de benodigde notarisinstructies.

De opgegeven passeerdatum dient minimaal 4 werkdagen voor passeren doorgegeven te worden.

Toelichting:

  • De Nederlandse is een handelsnaam van Community hypotheken BV
  • In voorkomende gevallen is een afsluitvergoeding aan de klant van toepassing. Deze vermelden wij in de passeeropdracht
  • Wij kunnen de volgende documenttypen ontvangen: doc, docx, pfd en rtf.
  • De maximale documentgrootte is 20MB

De sluitnota sturen wij u uiterlijk 2 dagen voor passeren toe, en zoveel eerder als mogelijk is.

Wij vragen ons binnen drie dagen ná passeren van de hypotheek de passeerbevestiging een afschrift van de hypotheekakte met voetverklaring inclusief bewijs van inschrijving te verstrekken.

Opvragen aflosnota

Aflosnota’s kunt u opvragen via: hypotheek@casarion.com.

Royementen

Royementsverzoeken kunt u opvragen via: Hypotheek@casarion.com.

Vragen en opmerkingen

Uw mening is belangrijk. Heeft u tips, opmerkingen of verbeteringen, laat ons die dan vooral weten via onderstaande contactgegevens.

Contact
Voor vragen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 088-422 9142. U kunt ons bellen van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar hypotheek@casarion.com.